ponudba

 

Strankam želimo ponuditi čimbolj celostno storitev, ki obsega vse storitve od ideje do realizacije in vzdrževanja. Naše storitve lahko razdelimo v nekaj osnovnih kategorij.

Svetovanje
Z bogatimi izkušnjami na področju spletnih tehnologij vam lahko svetujemo pri načrtovanju nove ali prenovi vaše obstoječe spletne predstavitve. Glede na vaše želje in dejavnost s katero se ukvarjate vam pomagamo zastaviti cilje spletne predstavitve in vam te cilje tudi čimbolj uspešno doseči.

Grafično oblikovanje
Zelo pomemben dejavnik vsake spletne predstavitve je tudi grafični izgled. Le tega vam izdelamo v sodelovanju z nekaterimi priznanimi grafičnimi oblikovalci z bogatimi izkušnjami na področju interneta. Pri oblikovanju upoštevamo obstoječo grafično podobo vašega podjetja. V kolikor še nimate določene grafične podobe, vam lahko le to pomagamo pripraviti in vzporedno z razvojem vaše spletne predstavitve pripravimo še druge promocijske materiale.

Izdelava spletnih predstavitev
Enostavne spletne vizitke ali predstavitve vam pripravimo v zelo kratkem času. Predstavitve navadno vključujejo predstavitev vašega podjetja in dejavnosti s katero se ukvarjate. V okviru take predstavitve vam nudimo tudi spletne obrazce za spremljanje odziva obiskovalcev strani.

Izdelava spletnih aplikacij
Sodobne spletne strani so že veliko več, kot samo spletne predstavitve. So aplikacije, ki so tesno povezane z informacijskim sistemom vašega podjetja. Izdelamo vam spletno prodajo vaših izdelkov, informacijski portal, poizvedbe po vaših podatkovnih bazah ali kompleksne aplikacije glede na vaše želje in poslovno strategijo podjetja.

Gostovanje na našem strežniku
Spletno predstavitev ali aplikacijo postavimo na naš strežnik, kjer poskrbimo vse potrebno za nemoteno delovanje strani. Poskrbimo vse za gostovanje vaše željene domene in vam uredimo predale za elektronsko pošto v sklopu vaše domene.

Mobilne rešitve
V povezavi s ponudniki mobilne telefonije, lahko vašo spletno stran razširimo z aplikacijami, ki temeljijo na tehnologiji SMS sporočil ali WAP-a. S tem se precej razširi krog ljudi, ki jih vaš medij doseže, na voljo pa so tudi določene sodobne storitve, ki jih spletna stran sama ne omogoča.

Vzdrževanje
Največja napaka, ki jo podjetje stori na spletni strani je neažurnost objavljenih podatkov. Tega se v skupini eStrela dobro zavedamo in zato vam v sklopu vaše spletne rešitve ponujamo tudi več načinov vsebinskega vzdrževanja strani. Stran lahko vzdržujemo mi (z vašim sodelovanjem) ali pa vaše predstavnike usposobimo za samostojno vsebinsko vzdrževanje spletne strani.

 

estrela